Mijn favorieten

Verkoop

Als makelaar dragen wij zorg voor de verkoop van uw woning. Zodoende vermijd u onnodige risico’s en maakt u gebruik van de gedegen vakkennis van onze makelaars.
 

De oriëntatie

 

Tijdens het eerste vrijblijvende en informatieve gesprek zal onze makelaar uw woning beoordelen en een waardebepaling geven. Ook kunt u uw wensen betreffende de verkoop aangeven.
 

Een goed advies is één van de belangrijkste stappen om tot een goed verkoopresultaat te komen. Hoe is het gesteld met het onderhoud en afwerkingsniveau van de woning? Wat is de actuele marktsituatie in de buurt. Hoe is de ligging van de woning t.o.v. uitvalswegen, sociale voorzieningen etc.
 

Samen bespreken we de mogelijkheden rondom een succesvolle verkoop en krijgt u tips om zelf de verkoop te ondersteunen.
 

Opdracht tot verkoop

 

Wanneer u uw woning door De Linde Makelaars verkoopt, zullen wij alvorens samen met u overgaan tot het opmaken van een schriftelijke opdrachtbevestiging en het doornemen van de voorwaarden. Alle aspecten rondom het verkooptraject worden uitgevraagd middels een vragenlijst. Zo weten wij zeker dat wij alle informatie voorhanden hebben om tot een goede verkoop over te gaan. Tevens worden gegevens bij het Kadaster en zo nodig, bij de gemeente of provinciaal bodemsignaleringsdienst aangevraagd.
 

Presentatiemogelijkheden

 

Een goede presentatie is erg belangrijk om onder de aandacht te komen. Wij presenteren uw woning in onze etalage en op onze presentatieborden in de Rabobank te Wolvega.
 

Daarnaast zal uw woning met alle bijbehorende informatie en foto’s getoond worden op onze website, jaap.nl, funda.nl, lmv.nl en zoekallehuizen.nl.
 

Bezichtiging & Onderhandeling

 

Als eigenaar kunt een belangrijke rol spelen in de verkoop van uw woning. De eerste indruk van een aspirant-koper is namelijk zeer belangrijk voor het vervolg. Wij geven u tips om de gesprekken, de presentatie en vragen zo goed mogelijk op te vangen. Zelf nemen wij hierin het voortouw, als ervaren makelaar weten wij waar de potentiële koper naar op zoek is.
 

Heeft een koper duidelijk gemaakt dat hij/zij tot koop over wilt gaan, begint het onderhandelen. Als uw makelaar zullen wij daarin uw belangen behartigen.
 

Administratie

 

De overeengekomen zaken zullen worden vastgelegd in een koopakte. Deze wordt opgemaakt volgens een modelovereenkomst, welke is vastgelegd door Vastgoed Pro in samenwerking met Vereniging Eigen Huis. Wanneer alles voor akkoord is ondertekent, zullen wij de benodigde stukken opsturen naar de gekozen notariskantoor en aanwezig zijn bij de overdracht.
 

Volg de verkoop van uw woning!

 

Onze website biedt de mogelijkheid om met uw eigen account in te loggen en het verkoopproces van uw woning te volgen. U ziet een overzicht van de gemaakte bezichtigingen met de reactie van de kijkers. Alle actiepunten omtrent uw woning kunt u via een afgeschermde pagina bekijken. Om in te loggen heeft u een wachtwoord nodig welke u toegestuurd krijgt wanneer uw woning beschikbaar wordt op onze website.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring