Mijn favorieten

Taxaties

Waarom kunt u een huis laten taxeren?
 

Om verschillende redenen kunt u een woning laten taxeren. Een juiste waardebepaling is namelijk de basis voor een optimale verkoop, voor een nieuwe hypotheek of voor andere belangrijke zaken. De meest voorkomende reden is als u een woning wilt aanschaffen. Om een hypotheek aan te vragen is het belangrijk om de marktwaarde vast te stellen. Zo weet uw bank of het risico van de hypotheek acceptabel is.
 

Ondersteuning bij de juiste taxaties
 

De taxatie van een nieuwe woning hangt samen met de ontbindende voorwaarden van de financiering. Dat wil zeggen dat als de taxatie uitwijst dat de woning niet zoveel waard is als de koopsom, er vaak geen volledige financiering wordt verstrekt. Een juiste taxatie, ook met oog op uw eigen portemonnee, is dan ook van zeer grote waarde. De Linde Makelaars ondersteunt u volledig in dit proces en kunnen door jarenlange expertise een helder taxatierapport voor u opstellen. Hierbij wordt er niet alleen gelet op de bouwkundige staat, maar ook locatie, bereikbaarheid en omgeving zijn van invloed op de prijs. De juiste waarde van uw onroerende zaak, wordt na zorgvuldige afweging bepaald door al deze factoren. Ook dienen taxatierapporten tegenwoordig steeds vaker te worden gevalideerd door instituten als NWWI en TaxateursUnie vooral bij financieringen is dit vereist, m.n. bij NHG financieringen.
 

Uw (nieuwe) woning laten taxeren?
 

Wilt u uw (nieuwe) woning of onroerende zaak laten taxeren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer. Wij informeren u kosteloos over het taxatietraject, de kosten en onze werkwijze.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring