Mijn favorieten

De Linde Makelaars sinds 1982.

De Linde Makelaars is opgericht in 1982, sinds 1 april 2010 is De Linde Makelaars een onafhankelijk makelaarskantoor. Het bedrijf is door de vennoten Dirk Nauta en Annemieke Elsinga als Makelaars o.z. RMT per deze datum overgenomen van Rabobank De Stellingwerven.
Een professioneel makelaarskantoor, vertrouwd met alle facetten van de vastgoedwereld. Met een solide reputatie en een trotse historie. Gegroeid en gespecialiseerd in de jaren. Per 1 januari 2020 heeft Annemieke Elsinga als Makelaar o.z. RMT de Linde Makelaars overgenomen.

Persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers staat centraal in onze dienstverlening. Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als transparant, doeltreffend, actief maar zeker ook gedegen en met een uiterst persoonlijke benadering. Wij zijn trouw aan de menselijke aanpak. Onze informele, laagdrempelige bedrijfscultuur en de hiermee samenhangende "no-nonsens" werkwijze is zonder meer onderscheidend te noemen. Wij staan garant voor deskundig advies en begeleiding op het gebied van woningmakelaardij (verkoop en aankoop), nieuwbouw en taxaties.

Voor een persoonlijk gesprek met een van ons geniet het de voorkeur van tevoren een afspraak te maken. De kans is namelijk aanwezig, dat wij onderweg zijn voor onze cliënten. Het maken van een afspraak betekent dat er tijd voor u gereserveerd wordt om uw persoonlijke wensen te relateren aan het te verwachten resultaat.

Of het nu gaat om koop, verkoop, verhuur, een taxatie of onze GRATIS en vrijblijvende waardebepaling ten behoeve van een verkoopbeslissing. In onze opdrachten staat vrijblijvendheid en een transparante dienstverlening centraal.
Kantoor Vestiging De Linde Makelaars

De Linde Makelaars

WOLVEGA

Van Harenstraat 57
8471 JC Wolvega
KvK nummer: 01180484
BTW nummer: NL822267068.B01