Mijn favorieten

Diensten

De Linde Makelaars ondersteunt
 

Als makelaars zijn we dagelijks betrokken bij belangrijke beslissingen. Door onze ervaring weten we hoe belangrijk onze mening en ons advies kan zijn. Wij weten dus exact wat uw en onze positie is. We kunnen daar wel zeer uitgebreid over doen, maar daar koopt u niets voor. Wij zijn ervoor om u te ondersteunen. Bij de aan- en verkoop van onroerende zaken, bij taxaties en bij huur en verhuur. Daar hebben wij verstand van en van die expertise kunt u profiteren.
 

Ondersteuning bij aan- en verkoop
 

Wanneer u een woning of een pand wilt kopen of verkopen is het belangrijk dat iemand u ondersteunt. Iemand die u helpt om de juiste beslissingen te nemen. Het blijven tenslotte behoorlijke transacties. De Linde Makelaars doet al meer dan 32 jaar niets anders. Deze ervaring brengt met zich mee dat we exact weten hoe deze transacties werken en waar we op moeten letten om voor u tot het beste resultaat te komen. Door onze jarenlange ervaring hebben we ook een enorm netwerk opgebouwd. We weten vaak als eerste waar de vraag en het aanbod is. Hiermee kunnen we meestal zaken versnellen. Daarnaast ondersteunen we u met alle bijkomende zaken, zoals de contracten, de notaris, (ver-)bouwmogelijkheden, bodemonderzoeken etc. Wij zijn er voor u… in alle opzichten.
 

Ondersteuning bij de juiste taxaties
 

Een juiste waardebepaling is de basis voor een optimale verkoop, voor een nieuwe hypotheek of voor andere belangrijke zaken. De specialisten van De Linde Makelaars hebben verstand van woningen. Wij letten niet uitsluitend op de bouwkundige staat, maar weten dat locatie, bereikbaarheid en omgeving van invloed zijn op de prijs. De enige wijze om uw onroerende zaak op de juiste waarde in te schatten. Voor meer informatie over taxaties verwijzen wij u graag naar deze pagina

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring