Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Chroomweg 5, 8471 XL Wolvega, Bedrijfsruimte (BOG)

Chroomweg 5

8471 XL Wolvega
Koopprijs € 795.000,- k.k. Beschikbaar

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1300 m²
Lees meer

Omschrijving

Bedrijfspanden met opslag- en/of extra bouwterrein, gelegen aan Oppers 16 en voor vrachtverkeer bereikbaar via de Chroomweg. Totale oppervlakte 1.90 Ha.
Het pand met het kantoorgedeelte is traditioneel gebouwd in 1975, opgetrokken met spouwmuren en gedekt met een bitumineuze dakbedekking op...
Lees meer

Omschrijving

Bedrijfspanden met opslag- en/of extra bouwterrein, gelegen aan Oppers 16 en voor vrachtverkeer bereikbaar via de Chroomweg. Totale oppervlakte 1.90 Ha.
Het pand met het kantoorgedeelte is traditioneel gebouwd in 1975, opgetrokken met spouwmuren en gedekt met een bitumineuze dakbedekking op een platdak. De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en voorzien van dubbele beglazing.
Het kantoorgedeelte is gedeeltelijk in de opslagloods gesitueerd en afgescheiden met muren en houten wanden.
De indeling: entree via opslagloods, kantine met bar, gang met toilet, archief en drie kantoren. (afm. 4.25 x 4.25, 4.25 x 4.50 en 6.85 x 4.50 m.
Sluitend aan het kantoorgedeelte, met toegang via de opslagloods, is een modern afgewerkte toiletgroep aanwezig met een technische ruimte voor de verwarmingsketel.
Verwarming en warm water geschieden middels een c.v. combiketel met radiatoren.
De totale oppervlakte van de kantoren, kantine en sanitair bedraagt ca. 115 m2.
1. De eerste loods met aansluitend de kantoren, heeft een afmeting van 20 m x 26,5 m. De totale oppervlakte is, exclusief het in de loods gebouwde kantoorgedeelte, ca. 470 m2.
Deze is gebouwd in 1975 en opgetrokken met halfsteens muren en stalen spanten met gordingen. Inpandig is er een milieu opslagruimte ter grootte van 14 m2. De loods is voorzien van een betonvloer, een gasheater en is toegankelijk via een overheaddeur.(4 x 4). De verlichting geschiedt middels een 22 TL-armaturen.
2. De tweede loods is in de lengte aan de eerste gebouwd in 1980 en opgetrokken met spouwmuren en stalen spanten met gordingen. De afmetingen van deze loods zijn 20 m x 35,5 m. De totale oppervlakte bedraagt ca.710 m2.
Inpandig is een stalruimte ter grootte van ca. 100 m2. Aan de binnenzijde is het dak afgewerkt met isolatieplaten. De loods is voorzien van een betonvloer met wasplaats en betonnen kozijnen en is toegankelijk via een overheaddeur (4 x 4). De wasplaats is in 2006 aangelegd met olie/vet-afscheiding en slibopvang. De verlichting geschiedt middels een 35 TL-armaturen. Het geheel is goed onderhouden en wordt thans gebruikt voor opslag, alsmede voor stalling van vrachtauto's en machines.
Opslagterrein:
Het opslagterrein is aan de voor- en achterzijde toegankelijk vanaf de openbare weg. De achterzijde heeft ten behoeve van vrachtverkeer een ontsluiting op de Chroomweg. Op de voorzijde van het terrein ligt een verharding van stelconplaten ter grootte van ca. 1.600 m2 met 6 sleufsilo's. Op de achterzijde van het terrein is een asfaltweg van ca. 1.100 m2.
Het terrein is geheel omheind met een hekwerk van gaas met stalen palen en prikkeldraad. De toegang geschiedt middels twee elektrisch bedienbare stalen schuifpoorten.

De totale oppervlakte van het achterterrein bedraagt ca. 1.3 Ha., geschikt voor opslagterrein of uitbreiding van gebouwen.
2. Omgeving
Het object is gelegen op bedrijventerrein “Industrieterrein Wolvega”, ten noordwesten van Wolvega aan de rand van het dorp. Het bedrijvenpark heeft een gemengd karakter. Er zijn fabriekshallen, opslagloodsen, werkplaatsen, volumineuze detailhandel, sportaccommodaties en garages met showrooms gevestigd..
De directe belendingen bestaan uit een rij vrijstaande woningen aan de Oppers, opslagloodsen en werkplaatsen met bedrijfswoning aan de achterzijde (Chroomweg), alsmede een sportcentrum en dierenartsenpraktijk aan de Grindwegzijde.
De ontsluiting van het bedrijvenpark geschiedt via de doorgaande weg van Wolvega naar Emmeloord. Via de rondweg sluit deze weg aan op de A32, Leeuwarden-Zwolle en de N351 Wolvega-Oosterwolde.
3. Nadere indeling
Entree via de 1e loods , kantine (ca. 6.80 x 4.25) met bar, v.v. vaatwasser en biertapinstallatie, gang naar kantoren, toilet met voorportaal en fonteintje, kopieerruimte en archief, directiekantoor (ca. 6.85 x 4.50) met laminaatvloer en systeemplafond, administratiekantoor (ca. 4.50 x 4.25) en baliekantoor (ca. 4.25 x 4.25).
Loods (ca. 470 m² excl. ingebouwd kantoor en sanitair) met sanitairunit met een toilet, 2 uri

Kenmerken

Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 795.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1975 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1300 m² Perceeloppervlakte 19001 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 1300 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Stadscentrum/dorpskern Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
1300 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.